Информация за проекта SENORA home

SENORA home е 9-етажна жилищна сграда в развиващия се квартал “Слатина”. Сградата предлага 35 апартамента, сред които двустайни, тристайни и четиристайни с малък процент общи части и индивидуални тераси.

За удобството на живущите са предвидени 38 гаражи и паркоместа.

Площ: 4122,9 м2 Апартаменти: 35 Етажи: 9 Паркоместа: 35

За проекта

SENORA home предвижда за Вашия комфорт и сигурност

null

Енергоефективен асансьор

null

Термоизолация

null

Зеленина

null

Комуникативна локация

null

Шумоизолация

null

LED

null

Охрана

null

Просторни стаи

null

Енергоефективен асансьор

null

Термоизолация

null

Зеленина

null

Комуникативна локация

null

Шумоизолация

null

LED

null

Охрана

null

Просторни стаи

За квартала

“Слатина” е един от много богатите на история квартали. Преди изграждането на сегашния квартал, районът е бил част от по-широката околност на столицата.
През 1960-те и 1970-те години, “Слатина” започва да се развива като нов жилищен квартал. Строят се множество жилищни блокове, предназначени да осигурят дом за нарастващото население на София.

Със завършването на строителството, “Слатина” се превръща в един от големите жилищни квартали на града. Характеризира се с високи жилищни сгради, паркове и множество удобства за живущите.

През годините кварталът продължава да се развива и се превръща в желано място за живеене. Развитието на инфраструктурата, наличието на магазини, ресторанти, концертни зали и удобства за свободното време, както и близостта до центъра на града, са част от основните предимства на квартала.

Днес Слатина е космополитен и динамичен квартал, който предлага комфортно и удобно жилище за своите жители. Той съчетава спокойствието на живота в жилищна зона с лесен достъп до различни удобства и забележителности на града.

Места за отдих

Квартал “Слатина” и околността му предлагат разнообразни места за отдих и забавление. Парк “Слатинска река” е обширен парк със зелени площи, детски площадки и пътеки за приятна разходка. В него можете да се насладите на  атмосфера на открито и да се отпуснете.

Освен релакс, кварталът предлага и разнообразие от спортни обекти за по-активните. В близост ще откриете футболни игрища, тенис кортове, басейни и фитнес центрове.

Около “Слатина” се намират и множество търговски центрове и молове, където можете да пазарувате, да отидете на кино или да играете боулинг в някоя от игралните зали наблизо.

Можете да се насладите на разнообразна храна и напитки в компанията на приятели в някой от множеството ресторанти, кафенета или барове.

Не на последно място, квартал “Слатина” предлага и храна за душата – в близост ще откриете културни центрове, театри и концертни зали, където се провеждат едни от най-пленителните концерти и изложби.

Всички тези места за отдих и развлечение предлагат на живущите в квартала възможност да се насладят на свободното си време и да се отпуснат от ежедневието.